Beszállítóknak

Használjon egyedi szoftvert

Lehetőség van arra, hogy KitchenDraw programhoz hasonló tervezői felülettel egyedi programot hozzunk létre… TOVÁBB >

Mindig friss katalógusok

A KitchenDraw.com weboldalon a katalógusok friss változatai folyamatosan hozzáférhetőek… TOVÁBB >

Katalógus biztonság

Minden letöltött katalógus kap egy a felhasználóhoz tartozó egyedi kódot, így az nem használható más rendszeren… TOVÁBB >

Kedvezmény továbbadása

Mi lenne, ha a kereskedelmi partnerei egy kiváló eszközt használnának az Ön termékei értékesítéséhez? …TOVÁBB >

Terjeszkedés külföldi piacokon

Ha szeretne külföldön is terjeszkedni… TOVÁBB >

Megrendelés fogadása

Rendszerünkben a megrendeléseket e-mailen keresztül is lehet fogadni… TOVÁBB >

Használjon egyedi szoftvert

Lehetőség van arra, hogy KitchenDraw programhoz hasonló tervezői felülettel egyedi programot hozzunk létre. A rendszer csak az Önök által meghatározott elemeket, termékeket tartalmazza. Automatikusan készül az árajánlat és a rendeléshez szükséges lista. Példaként itt egy befejezett projekt, ahol a lakosság számára is elérhetővé tettünk egy egyedi szoftvert.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Mindig friss katalógusok

A KitchenDraw.com weboldalon a katalógusok friss változatai folyamatosan hozzáférhetőek. Így lehetőség van arra, hogy egy fontos változtatás azonnal eljusson az összes felhasználóhoz.

Katalógus biztonság

Minden letöltött katalógus kap egy a felhasználóhoz tartozó egyedi kódot, így az nem használható más rendszeren. Biztosítunk Önöknek egy díjtalan, saját webes felületet is, ami lehetővé teszi, hogy a katalógusait használók listáját ellenőrizze, szükség esetén módosítsa azt.

Kedvezmény továbbadása

Mi lenne, ha a kereskedelmi partnerei egy kiváló eszközt használnának az Ön termékei értékesítéséhez? Vásároljon nagyobb mennyiségű tervezői órát kedvezményesen, melyet szétoszthat a regisztrált kereskedelmi partnerei között, ezzel is megkönnyítve a termékeik profi bemutatását, eladását.

Terjeszkedés külföldi piacokon

Ha szeretne külföldön is terjeszkedni, akkor a web alapú katalógus megosztási rendszerünk fantasztikus lehetőség az Önök számára. A katalógusok automatikusan többnyelvűek lehetnek, a KitchenDraw kompatibilis a metrikus- és az angolszász rendszerrel. Az üzleti partnerek nemzetközi hálózata lett megszervezve azért, hogy biztosítsa a helyi szolgáltatásokat.

Megrendelések fogadása

Rendszerünkben a megrendeléseket e-mailen keresztül is lehet fogadni. A KitchenDraw által generált megrendelések .XML formátumúak így csatolhatók az Önök rendszerében már meglévő szoftverekhez (ERP, megrendelés irányító, termelés irányító, stb. rendszerekhez). A programban lehetősége van szöveg, vagy táblázat kezelő formátumban való mentésre is.