• Bemutató

» Google SketchUp SKP import


A KitchenDraw .DXF, .3DS fájlok mellett a népszerű SketchUp elemeket is tudja importálni.
A megjelenő párbeszédablak lehetővé teszi, hogy az importált objektum méreteit és egyéb tulajdonságait (cikkszám, ár, stb.) beállítsa. Ebben a párbeszédablakban az objektum alapértelmezett színeit is lehet módosítani (maximum 8 félét), az elemek textúrájával együtt, A meglévő összeállításokat részeire bonthatjuk. A SketchUp modellek KitchenDraw katalógusokba is importálhatók

 

» Hozzáférés a "3D Warehouse" objektum adatbázishoz

 A "3D Warehouse" egy hatalmas 3D objektum adatbázis mely ingyenesen elérhető az interneten. A kereső segítségével megtalálhatja a kívánt elemet a több százezer objektum között.
A "3D Warehouse" híres műemlékektől a mindennapos használati tárgyakig rengeteg elemet tartalmaz. Az objektumok hatalmas számára való tekintettel nagy a valószínűsége, hogy mindent megtalál amit csak szeretne.

 

» Biztonsági mentés felhőbe
Programunk képes az ingyenes felhőalkalmazásokhoz kapcsolódva biztonsági mentést végezni a terveinkről.Továbbá lehetséges a távmunka során, vagy a telephelyek által használt közös tervek automatikus szinkronizálása is.

 

» Képek exportálása több formátumban Lehetősége van az elkészített tervekről különböző formátumokban képeket készíteni. A kép mérete akár a tervtől függetlenül -meghatározott keretek között- változtatható.

 

» Továbbfejlesztett "Végső Fotorealisztikus" képalkotás

Végső Fotorealisztikus képalkotás (render) a KitchenDraw 6.5-ben már jelentős fejlődésen ment át. A további fejlesztéseknek köszönhetően az új render kétszer gyorsabb, és még realisztikusabb képet készít. Eredeti méretben is megtekintheti a képet itt.

 

» "Szabadkézi" rajz


Az "olyan mint egy fotó" minőségű kép mellet az új Végső Fotorealisztikus render képes olyan képet készíteni, ami úgy néz ki, mint egy szabadkézi rajz.

 

» Listák exportálása, árajánlatok generálása

Export
Lehetősége van a szabászlisták és az anyagjegyzékek táblázatának kinyomtatására, vagy XLS, CSV, TXT, XML formátumban történő exportálására is. Az árajánlatokat szerkeszthető Word sablonok alkalmazásával cégre igazítva, saját elképzelései szerinti elrendezésben nyomtathatja ki.

 

» Másodlagos ablak

Második ablakA fő ablak használata mellett a KitchenDraw lehetővé teszi, hogy megnyisson egy másodlagos ablakot is, melyben folyamatosan perspektivikus módban tudja nézni az aktuális tervet. Így lehetősége van arra, hogy felülnézetben, vagy elölnézetben dolgozzon, miközben figyelemmel kíséri a magassági elhelyezéseket és a terv összeállítását perspektivikus nézetben. Ha két monitor csatlakoztatható a grafikus kártyájához, akkor a főablak lesz látható az egyik képernyőn, míg a másodlagos ablak a másikon. Így a másodlagos ablakot megjelenítő képernyőt (folyamatos perspektíva) az ügyfél felé fordíthatja. 

 

» Heliodon

Heliodon 
A KitchenDraw-val lehetséges a tényleges napfény szimulálása a "Tájoló" tervre helyezésével ("Elhelyezés | Tájoló" parancs, amely meghatározza a terv tájolását), a földi pozíció megadásával (hosszúsági és szélességi fokok), valamint a dátum és időpont pontos megadásával.
Ez a szimuláció rendelkezésre áll mind a "Valós idejű fotorealisztikus perspektíva" és a "Végleges fotorealisztikus Perpsektiva" módban is.

 

» Valós idejű OpenGL renderer

A KitchenDraw-ban  bevezetésre került egy új, OpenGL alapú valós idejű render motor, ami nagyban javítja a valós idejű nézet minőségét.
Így a "Valós idejű fotorealisztikus perspektíva" nézetmód megközelíti a Végleges fotorealisztikus mód minőségét, miközben lehetővé teszi, a virtuális sétát a terven, a valós időben.

  

» Dinamikus CNC programok

Az erre a célra kialakított katalógusokkal a KitchenDraw képes generálni .PRJ projekt fájlt az aktuális terv alapján. Ez a .PRJ fájl listázza az összes terven szereplő elemet (szekrényeket) és listázza az összes panelt (alkatrészt) és a megmunkálásokat, melyek a gyártáshoz szükségesek. A megmunkálási lista azokra a CNC programokra hivatkozik, amelyek az alapvető panelek gyártásához szükségesek.
A CNC program egy olyan speciális CAM szoftverrel lett fejlesztve, mint például a Homag WoodWop (. MPR fájlok). A KitchenDraw képes megmunkálási listát készíteni minden egyes panelhez (alkatrészhez) az elemek terven lévő pozíciójának függvényében. Például egy fiók korpuszba helyezésével változni fog a korpusz megmunkálási listája, mert a fiókcsúszók CNC programja hozzáadódik az oldallapok megmunkálási listájához. Ezután a KitchenDraw-ból exportált .PRJ fájlt fel kell dolgoznia egy szoftvernek, mint például a ProjectManagernek (Homag) a végleges CNC program létrehozásához, amely alkalmas arra, hogy legyártsa az egyedi paneleket.

 

» Takarítson meg időt a KitchenDraw használatával

 cl02 A KitchenDraw programmal csúcsminőségű dokumentumokat készíthet a vásárlóinak, beszállítóinak, szerelőinek és a raktárosoknak egyaránt. A terv összes eleme összeegyeztetett módban van beállítva (alaprajz, nézet, 3D perspektíva, árajánlat, stb.). Ezekben való bármilyen módosítás visszahat az összes többire. Tehát elegendő a terv 1 pontján véghezvinni a szükséges változtatásokat.

 

» KitchenDraw - olyan könnyű használni

cl03A szekrények a "Fogd és vidd" eljárást használva is elhelyezhetők, csakúgy mintha papírlapon papír sablonokkal tenné ugyanezt. • A vonalas objektumok, mint a munkalapok, lábazatok, párkányok vagy fénytakarók elhelyezését a program automatikusan elvégzi.
Méretezett alaprajzok és nézetek tartalma:
• Szekrény tulajdonságok, méretek. • Méretezett műszaki szimbólumok. (elektromos és gépészeti, hálózatok, stb.) • Szövegek és nyilak. Léptékhelyes nyomtatás, fejléccel.

 

» Készítsen szakszerű dokumentumokat a KitchenDraw használatával!

cl04• A KitchenDraw-val teljes és szakszerű projekt fájlokat állíthat elő, határozott előnyt élvezve a versenytársakkal szemben!
• A KitchenDraw-val készült műszaki dokumentumok szintén felbecsülhetetlenek, például a tervezett bútorok beszerelésekor. • Megszűnnek a tervező és a kivitelező közötti félreértésekből adódó hibák.

 

» A KitchenDraw-val mindent megtehet!

cl05

Elkészítheti saját bútorkatalógusát is, a forradalmian új MobiScript szoftverünk segítségével! Készíthet bonyolultabb alaprajzi elrendezésű szobát is (ami tartalmaz például íves falakat, gerendákat, lépcsőket, oszlopokat, stb.) és a KitchenDraw hatékony funkcióinak köszönhetően szabadon berendezheti azt, a katalógusban lévő és sokoldalúan paraméterezhető objektumokkal.

 

» Dokumentációk

cl07

Vonalas perspektívák

Faxoláshoz,
Szabadkézi befejezéshez (pl. kiszínezéshez),
Munkaközi, belső ügyviteli dokumentumokhoz.

 

 

cl08

Valósághű perspektívák
Textúrákkal és árnyékokkal. • Minőségi megjelenítés azonnal!

 

 

 

 

 


cl09

Árajánlatok, számlák, megrendelői nyomtatványok
Microsoft Word (6.0 és újabb verzió) dokumentumban készítve. Ezek a dokumentumok személyre szabhatóak, vagy akár új típusok is létrehozhatók.

 

 

 

 

 

cl10

Fotorealisztikus perspektívák
Kiszámítása egy kicsit több időt vesz igénybe
...DE  MILYEN EREDMÉNNYEL!!! Nyomtassa fényes papírra a tökéletes eredmény érdekében!! Mintha fotót nézne!!!

  

 

 

Statisztikák
Önnek lehetősége van arra, hogy megvizsgálja, elemezze egy adott időtartamon belül, az eladási, az árrések eladónkénti, raktárankénti, modellenkénti, termék típusonkénti, stb. forgalmak alakulását.
Táblázatkezelő szoftverbe illeszthető, (pl. Excel) személyre szabott dokumentumokat hozhat létre (fizetési késedelmek, működési beszámolók, stb.).

A program szabadon letölthető a www.kitchendraw.com weboldalról és 20 tervezői óra keretéig díjtalanul  kipróbálható.

» Ha gyártó, akkor

Alkossa meg és kontrollálja saját termékkatalógusait!

A KitchenDraw-ba beépített forradalmi MobiScript eszköznek köszönhetően könnyű és gyors elkészíteni és frissen tartani a saját többnyelvű katalógusait, élethű grafikákkal, alapos és pontos árazással együtt!!
Továbbá, az új Internetes katalógus forgalmazási rendszerünknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy senki sem tud hozzáférni a katalógus adataihoz az Ön beleegyezése nélkül:
Lehetősége van a katalógusa iránt érdeklődő KitchenDraw felhasználóknak az érdeklődését e-mailenként fogadni, a beleegyezését egyénenként megadni, egyszerűen egy linkre való kattintással.
Bármely jogosult felhasználó által letöltött katalógus a felhasználóhoz tartozó egyedi kódot kap, így nem használható más rendszeren...
Önnek biztosítunk egy saját területet is, a www.kitchendraw.com weboldalon, ami lehetővé teszi, hogy a katalógusait használók listáját ellenőrizze, szükség szerinti módosítsa. Továbbá elhelyezheti a Weboldalon a legfrissebb katalógusait is...

 

Készítse, vagy készíttesse el a gyártás-előkészítést a KitchenDraw használatával!

A MobiScriptnek köszönhetően alkatrész listát is tud készíteni a program. Az Ön igényei szerint beállított paraméterek alapján számolja ki a program az alkatrészek méreteit és végzi el az összesítéseket.

 

Bővítse ki és szabja egyedire a KitchenDraw funkciókat!

A "KitchenDraw SDK"-nak köszönhetően személyre szabhatja és kibővítheti a KitchenDraw funkcióit akár saját maga, vagy egy külső programozó segítségével.
Például fejleszthet egy modult a megrendelői fájlok csoportjához; egy modult a frissítésekhez vagy az Ön saját adataival készült KitchenDraw katalógusokhoz; egy modult a megrendelések fájljainak ellenőrzésére; stb.
Készíthet kis segédprogramokat is az összetett objektumok meghatározására (bonyolult munkalapok, speciális bútorok, stb.) sőt még dinamikus interfészeket (csatlakozó felületeket) is a KitchenDraw és más menedzsment program közé.
Valójában a "KitchenDraw SDK" hozzáférést ad a program által a tervek és a katalógusok adataihoz, és lehetővé teszi, hogy a saját moduljait "becsatlakoztassa" a KitchenDraw jobb kihasználhatósága érdekében.

 

Ossza szét a KitchenDraw-t díjtalanul a saját viszonteladói között!

A KitchenDraw CD-Romon is elérhető és bármilyen védelmi eszköz nélkül (hardverkulcs) használható. Díjtalanul szétoszthatja a viszonteladói között. Az első 20 használati óra ingyenes számítógépenként.
A KitchenDraw díjtalanul használható árazási módban és a grafikus mód használata sem kerül sokba (további információért kattintson ide).

 

Növelje a piaci részesedését, exportáljon!

A KitchenDraw szoftvercsomag és az internetes oldal többnyelvű (angol, francia, német, olasz, spanyol, cseh, portugál, lengyel, török, héber, orosz, kínai, magyar).
A MobiScript-tel létrehozott katalógusok automatikusan többnyelvűek. A fent említett nyelveken elérhető a díjtalan e-mail támogatás.
A KitchenDraw kompatibilis a méterrendszerrel és a birodalmi rendszerrel (hüvelyk és láb). 
Az üzleti partnerek nemzetközi hálózata lett megszervezve azért, hogy biztosítsa a helyi szolgáltatásokat (helyszíni vagy távolsági oktatás és segítség, hotline, stb.)
.

 

Fogadja a megrendeléseit e-mailen keresztül!

Amit tennie kell annak érdekében, hogy viszonteladóitól a megrendeléseit e-mail -ben megkapja: legyen e-mail címe! A KitchenDraw által generált megrendelések .XML formátumúak is lehetnek, ezért beépíthetők olyan szoftverekbe, mint a Microsoft Biztalk Server, vagy csatolhatók az Önök rendszerében már meglévő szoftverekhez (ERP, megrendelés irányító, termék irányító, stb. rendszerekhez). A programban lehetősége van .txt (szöveg), vagy .xls (EXCEL táblázat kezelő) formátumban való mentésre is.

 

Nincs kockázat!

A KitchenDraw Önnek csak abba az időbe kerül, amit a program szétosztására, a meglévő szoftverük környezetébe való beillesztésére, a katalógusainak frissítésére áldoz.
Az Ön viszonteladóinak sincs beruházási, évenkénti frissítési és fenntartási költsége. A KitchenDraw díjtalanul használható árazási módban, és maximum 3 euróba kerül használati óránként grafikus módban
(további információért kattintson ide).

» Kinek ajánljuk?

Rövid ismertetőnk, a KitchenDraw bútoripari szoftvert mutatja be, melyet Európa számos országában már nagy megelégedéssel használnak.

A programot azoknak ajánljuk akik az alábbi területek valamelyikén tevékenykednek:

 • Lakberendezés, bútortervezés
 • Bútorgyártás, export, import tevékenység
 • Bútor alapanyag gyártás, kereskedelem
 • Bútor és fürdőszoba piacra szánt termékek gyártása, kereskedelme
 • Csempék, padlólapok gyártása, kereskedelme
 • » Általános jellemzők

  • A KitchenDraw és a hozzá társított szabványos katalógusok, valamint az összes létrehozott dokumentum többnyelvű. • Egyedi kezelésű eladási pontok, eladók. • Jelszavas hozzáférés, bizonyos funkciók letiltásával, a beállított felhasználói profilnak megfelelően. • Futtatható önálló, vagy hálózatban működő PC-én is. • Automatikus adatszinkronizálás. •  Távolból elérhető tréning és támogatási rendszer. • A KitchenDraw funkciói kibővíthetőek és testre szabhatóak, a KitchenDraw SDK-nak köszönhetően. • Windows 98, Me, NT4, 2000, XP, Vista és Win7 alatt is működik.

  » Tervezési funkciók

  • Egyetlen szoba, vagy akár egy teljes szint tervezése. • Fal elhelyezési segéd használata. • Fal létrehozása megkötések nélkül (mennyiség, hosszúság, magasság, vastagság, falak által bezárt szög, színek) • Háromszögelési segédlet használata, mely pontosan beállítja a két fal által bezárt szöget. • Íves falak egyszerű létrehozása.
  • Textúrák alkalmazása falakhoz (50 textúrát tartalmaz a program, melyet kiegészíthet a saját JPG vagy BMP textúráival).• Számos ajtó és ablakstílus érhető el a programból. Az ajtók és az ablakok segítségével a tervezett terek egybenyithatóak.

  Elemek elhelyezése automatikus illesztéssel, felülnézetben, oldalnézetben és egy adott síkban még perspektivikus nézetben is, a "Fogd és vidd" technológia segítségével.

  • Különböző katalógusból származó elemek összekeverhetősége, azaz használata egyazon terven belül, akár eltérő felületi megjelenéssel. • Vonalas tárgyak (lábazatok, párkányok, fénytakarók, stb.) és munkalapok automatikus kihelyezése (pontos árakkal és elemjegyzék kezeléssel). • Hatékony funkciókat nyújtó sablonok, minták létrehozásához, szerkesztéséhez, vonalas elemek és síkidomok kihelyezéséhez (speciális munkafelületek, pódiumok, egyedi alakú panelek, burkolandó felületek, stb.).
  • Padló és falburkolatok helyzetének és a burkolás irányának meghatározásával (automatikus mennyiség számítással). • Műszaki jelek széles választéka (vízvezeték, villany, stb..) • Automatikus és manuális méretezés alaprajzon vagy nézetben (mind két oldalról és pozícióból). • Szövegek és nyilak használata a tervezői felületen. • Makró objektumok importálása. • Képek importálása (.WMF, .BMP és .JPG, alakzaton belüli burkolás lehetősége).

  » Szerkesztő funkciók

  Elmozdítás és forgatás, érték megadásával, vagy közvetlenül az egérrel • Objektum jellemzőinek módosítása a katalógus által meghatározott változatok alapján (méret, modellek, felületkezelés, fogantyúk, stb.), általánosan vagy csak egy bizonyos objektumokhoz • Egy szintű "Visszavon" funkció • "Kivág", "Másol", "Beilleszt", "Csoportosít", "Szétbont" funkciók • Szekrények kinyitása és becsukása • Választások menedzselése és/vagy alkotóelemek társítása az objektumokhoz • Objektumok egymáshoz illesztése, hozzáigazítási kezeléssel (változtatási javaslatok a sarokpont helyzetéhez igazítva).

  » Megjelenítési és nyomtatási funkciók

  • Megjelenítési módok: felülnézet, elölnézet, perspektíva (drótvázas, realisztikus, fotorealisztikus), árak, szabászlista, alapanyag lista  A rajzolás felhasználói beállítása (vonalas rajzolás kézi kidolgozáshoz, színekhez, árnyékokhoz, textúrákhoz, hátterekhez, stb.)
  A nézőpont közvetlen igazítása perspektivikus képeken • Fényforrás beállítás (irány, fényerő, kontraszt) • Számtalan zoom funkció (közelítő, távolító, előző, igazít, stb.) Megjelenítés és nyomtatás rétegek szerint (fal réteg, méretezett réteg, szekrény réteg, stb.) • "Elrejt" és "Megjelenít" funkciók • Az objektum megjelölése felülnézetekben és oldalnézetekben (sorozatszám, katalógus hivatkozás, stb.) • A tervek, nézetek nyomtatása tetszőleges léptékben • A fejléc tetszőleges nyomtatása.

  » Árazási funkciók

  • Ár és árrés számításának beállítása katalógushoz, modellhez, alap termékcsaládhoz, és alap tételhivatkozáshoz (pontérték, vásárlási együttható, eladási együttható)
  • ÁFA kezelés többfajta ÁFA értékkel a különböző európai országokhoz alkalmazkodva • Euró kompatibilitás
  • Különböző pénznemek kezelése
  • Árajánlat szerkesztése, nettó vagy bruttó értékekkel • Ár módosítások, egyedi körülményekhez, vásárlói árengedmények (a vezető által engedélyezett határokon belül) • Terven szereplő objektum kizárása az árajánlatból • Egyedi termékek (katalóguson kívüli) hozzáadása az árajánlathoz • Microsoft Word dokumentumok létrehozása és nyomtatása, úgymint árajánlat, megrendelői nyomtatványok, számlák, stb. (Word 95 és újabb verzió). • A Word dokumentum sablonok személyre szabásának és újabbak hozzáadásának lehetősége.

  » "Katalógus" funkciók

  MobiScript: könnyű és hatékony szkript bázisú eszköz, az Ön saját bútorkatalógusának elkészítésére és frissítésére (rajzolás nem szükséges)
  • 3DSMax-szal vagy más modellező programmal létrehozott 3D modellek beillesztése .3DS formátumban
  • Katalógus információk exportálása .XML formátumban: különösen hasznos a KitchenDraw katalógusból, katalógusok automatikus kinyomtatására • 3D képek automatikus létrehozása és ezzel a katalógusban szereplő szekrények papír vagy elektronikus katalógusban való bemutatása (.WMF vagy .JPG formátumban) • Speciális eszköz a nem grafikai katalógusok létrehozására (elektromos készülékek, kiegészítők, szolgáltatások, stb.).

  » Adatcserélő funkciók

  • Fájl importálás:.BMP, .JPG, .WMF, .DXF (2D a hátterekhez),.DXF (3D) • Fájl export: .BMP, .JPG, .WMF, .DXF (2D a hátterekhez), .TXT (elemlista), .TXT (irányítási adatok) • Képek, felülnézetek, nézetek, perspektívák, árajánlatok vagy statisztikai adatok másolása vágólapra
  • A megrendelői nyomtatványok elküldése e-mailben a beszállítóknak (csatolt fájlként).