• Vásárlás

» Órák vásárlása átutalással (50, 100, 200)

» Órák vásárlása bankkártyával (demó megtekintése) akár 20 óra is!

» Az árazási rendszer

Az árazási rendszerünk egyszerre különleges, kedvező és érthető!

Töltse le a KitchenDraw-t díjtalanul
Használja 20 órát díjtalanul (Internet csatlakozás nem szükséges)
Majd töltsön le további használati órákat, maximum 3 euró / óráért
Szerezzen rengeteg díjtalan órát, mint intenzív felhasználó
Szerezzen díjtalan és korlátlan e-mail támogatást, valamint díjtalan szoftver és katalógus frissítést.
Használja teljesen ingyenesen 10 féle katalógusunkat, mely 5.000 féle alapmodell több mint 16.000 termékéből áll!

» Páratlan előnyök

Teljesen ingyenes katalógus szerkesztő szoftver amivel egyetlen forint kiadása nélkül elkészítheti saját termékkatalógusát!
Nincs beruházási költség.
Nincs éves karbantartási és verziókövetési díj.
Teljes költségszabályozás, mindig az Ön működési szintjének megfelelő költségekkel (1 és 4 euró között projektenként , ami kb. a postaköltsége annak, amit a vásárlónak küldendő tervre, dokumentumokra fordítana).
Futtassa a KitchenDraw-t annyi számítógépen, amennyin szeretné.

..És felesleges aggódnia a költségek miatt, ha intenzív felhasználóvá válik, vagy ha a teljes eladói személyzet a KitchenDraw-t akarja használni: ugyanis minden évben, Ön a felhasználása alapján számos díjtalan órához juthat, ami a költséget óránként 1 euróra csökkentheti.

A felhasználónként megadott díjtalan órák kiszámítási módja a következő:

1. Egy évben az első 200 megvásárolt óra után nem jár díjtalan óra.
2. A következő 200 megvásárolt óra számításánál 2 vásárolt óra után 1 díjtalan óra jár (az órák átlag költsége: 2 euró).
3. A következő órák számításánál 1 vásárolt óra után 2 díjtalan óra jár (az órák átlag költsége: 1 euró).

Ha a KitchenDraw-t több számítógépen kívánja futtatni, egy önálló hálózatba kötheti azokat és megoszthatja a projekt fájlok könyvtárát (tervek könyvtára), ami a használati órák elszámolását tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy minden számítógépre az órákat ugyanazon a felhasználói fiókon teljesítse, azaz nem kell felhasználónként külön teljesíteni a 200 órát és így a díjtalan órák gyorsabban összegyűlnek.

» Mit kapok a pénzemért?

1. Egy professzionális 3D tervező programot használhat teljesen legálisan az eredeti ár töredékéért.

2. Az órák ára nem csak a program, hanem a szerverünkről letölthető üzleti katalógusok használati díjait is tartalmazza.

3. Az általunk készített adatbázisok elsősorban a hazai piacon fellelhető termékek figyelembevételével lettek kialakítva, így az elkészített terven szereplő elemek nem csak látványosak de be is szerezhetők.

4. A korrekt elszámolási rendszernek köszönhetően csak akkor csökkennek az órák, ha használja a programot.

5. A MobiScript segítségével elkészítheti saját termékkatalógusát. A katalógus szerkesztő program szintén nem terheli az időkeretét.5. A MobiScript segítségével elkészítheti saját termékkatalógusát. A katalógus szerkesztő program szintén nem terheli az időkeretét.

» Mégsem rendelek mert...

1. "...nem szeretném elveszíteni a meglévő demó órákat. Először elhasználom azokat, majd utána rendelek."
- Ne! A vásárolt órák hozzáadódnak a meglévő órákhoz! Ha eldöntötte hogy órákat vásárol, akkor minél előbb megteszi annál több demó órája "változik" át üzleti órává. Azaz annál több demó órával használhatja már az üzleti katalógusokat is. Például, ha még van 20 demó órája és vásárol egy 50 órás csomagot, akkor 70 órán át használhatja az üzleti katalógusokat is.

2. "...attól félek, hogy elfelejtem bezárni a programot és így lenullázódik a számláló."
- Ettől nem kell tartania, ugyanis a program figyeli a felhasználó aktivitását. Ha 5 percig nem történik a terven módosítás, akkor a számláló sem vonja tovább a perceket. Próbálja ki!

3. "... nincs állandó internet kapcsolatom és így nem tudom használni a programot."
- Nincs szükség folyamatos kapcsolatra. A tervezést zavartalanul folytathatja internet-hozzáférés nélkül is.

4. "...nem szeretném, ha a tervezői órák vásárlása után derülne ki, hogy az üzleti katalógusokért még külön kell fizetni."
- Jelenleg azért nem tudja a katalógusokat igényelni és letölteni, mert ahhoz üzleti órákkal kell rendelkeznie. Amennyiben már vannak ilyen órái, nyugodtan mehet a katalógus oldalra, nincs újabb felmerülő költség.

» A rendelés folyamata

1. Töltse ki az alábbi űrlapot, majd válassza ki a megfelelő csomagot.

2. A megadott címre küldünk egy visszaigazolást a megrendelésről és egyben elküldjük a díjbekérő számláját, hogy mielőbb hozzájuthasson a megrendelt órákhoz.

3. A feltöltési díj ellenértékét utalja át az elküldött díjbekérő számla alapján.

4. A díj számlánkra érkezését követően küldjük a számlát és a feltöltéshez szükséges kódot.Megjegyzés:

Fenti összegek az euró árfolyamától függően változhatnak! (3 €/óra)

 

» Kártyás vásárlás (20, 50, 100, 200)

Amennyiben csak 20 órát szeretne vásárolni, vagy azonnal szüksége van az órákra, vagy egyszerűen Önnek így kényelmesebb, kérjük kattintson ide! (Átirányítás a KitchenDraw.com-ra.)

MasterCard VISA AmericanExpress PayPal

 

 

» Vélemények

"A KitchenDraw tervező programot pár hete használom a most megnyílt konyhastúdiónkban. Sok ember amikor belép hozzánk nincs konkrét terve, nem tudja, hogy mit is szeretne a konyhájában, milyen bútortípus illene leginkább az elképzeléséhez. A KitchenDraw program segítségével a vevővel közösen állítjuk össze a megálmodott konyhát. A program lehetővé teszi, hogy egyedi méretekben és színekben is gondolkozzunk, és a végterméket, akár fotorealisztikus minőségben is meg tudjuk mutatni a vevőknek. Ezen kívül az árajánlatot egy gombnyomással elkészíthetjük és a megrendelések dokumentálásával sem kell bajlódnunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a programot, akik szeretnék a kiadott árajánlataikból a lehető legtöbb megrendelést elérni és azoknak, akik egy professzionális szolgáltatással akarják kínálatukat bővíteni."

Mucha Orsolya
ügyvezető

"Szeretnék minden tervezőt arra bíztatni, hogy próbálja ki a KitchenDraw programot. Engem először a kíváncsiság vezérelt, de miután elmélyültem a program részleteiben, megtapasztaltam gyorsaságát, a fotorealisztikus ábrázolás részletgazdagságát és azóta minden egyes munkámnál használom. A programot elsősorban konyhatervezésre találták ki, de nekem bevált bútortervezésre, valamint más jellegű enteriőrök megrajzolására is."

Putnoki Edina
lakberendező

"Két hónapja használom a programot a munkám során nap mint nap, mivel egy Bútoripari cégnél dolgozom mint bútor-tervező és gyártás-előkészítő. A nálunk vásárló asztalosok és magánvásárlók is örömmel tapasztalták, hogy az általuk elképzelt vagy netán elképzelni nem sikerült lakásbelsőt milyen látványos és élethű módon tudjuk számukra bemutatni, és pillanatok alatt több színösszeállításban bármilyen szögből és megvilágítással megváltoztatni. Ezzel könnyebbé téve a választást és elkerülendő a kész munka átadása után a "Nem ilyenre gondoltam!" felkiáltást. Számunkra még nagy előny a programban, hogy a gyártás felé továbbíthatjuk a megtervezett bútorok alkatrész-listáit, ezáltal elkerülve a felesleges kézi adatbevitelt. Ezt az adat export tulajdonságát sikeresen alkalmazzuk a most vásárolt táblafelosztó gépünk vezérléséhez használt Korpusz program szabásterveinek elkészítéséhez. Mindenkinek ajánlom a program használatát, aki belsőépítészeti tervezéssel, vagy közvetlen gyártással, kivitelezéssel foglalkozik a bútoriparban. Munkáim során módom volt kipróbálni a Magyar piacon kapható összes bútor-látványtervező programot és az összes közül a Kitchendraw-val voltam eddig megelégedve. Az árához képest ellátja egy jóval többe kerülő program összes szükséges funkcióját és esetleg még annál többet is."

Szabó László
üzemvezető