KD - IDŐKORLÁT NÉLKÜLI

CSOMAGOK

Alakítsd ki munkaállomásodat időkorlát nélküli verzióval!

KD - VIRTUAL

Időkorlát nélküli verzió
550.000 Ft + Áfa Bruttó 698.500 Ft
  • Időkorlát nélküli használat
  • Tervek biztonsági mentése
  • Gyors segítség távoli eléréssel​
  • Könnyű, hatékony kezelhetőség
  • Automatikus adatszinkronizálás
ALAP CSOMAG

KD - VIRTUAL

Időkorlát nélküli verzió
780.000 Ft + Áfa Bruttó 990.600 Ft
  • Teljes ALAP CSOMAG
  • Gyártás-előkészítő adatbázis
PROFI CSOMAG

KD - VIRTUAL

Időkorlát nélküli verzió
940.000 Ft + Áfa Bruttó 1.193.800 Ft
  • Teljes ALAP CSOMAG
  • Gyártás-előkészítő adatbázis személyre szabva, egyedi kérések alapján
PROFI + CSOMAG

Naponta kell tervezéssel foglalkoznod? Itt a segítség!

A KitchenDraw VIRTUAL változatát neked ajánljuk, ha napi szinten használod a programot. Nem kell többet azzal foglalkoznod, hogy mennyi ideig tervezel!

Kedvező ár

Napi használat mellett olcsóbb, mint az órafeltöltés.

Nincs időkorlát

Annyit tervezel, amennyit akarsz! Nincs időkorlát.

Support

5.400 + Áfa/ hó díjért megkapod az összes frissítést és VIP supportot.

Ügyfél vélemények

A KitchenDraw program segítségével a vevővel közösen állítjuk össze a megálmodott konyhát. A program lehetővé teszi, hogy egyedi méretekben és színekben is gondolkozzunk, és a végterméket, akár fotorealisztikus minőségben is meg tudjuk mutatni a vevőknek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a programot, akik szeretnék a kiadott árajánlataikból a lehető legtöbb megrendelést elérni és azoknak, akik egy professzionális szolgáltatással akarják kínálatukat bővíteni.
A program kezelését rövid időn belül el tudtuk sajátítani, amiben a kézi- könyv és a videók nagy segítségünkre voltak. A katalógusoknak köszönhetően nagyon gyorsan el lehet készíteni a látványterveket, és a módosítások szintén gyorsan és könnyen eszközölhetők. Amennyiben mégis elakadnánk, úgy mindig kész- ségesen segítenek akár telefonon keresztül, akár online, bármilyen kérdésről is legyen szó a programmal kapcsolatban. A KitchenDraw-t így már hosszú évek óta, örömmel használjuk!
Bútorkészítőként egy könnyen elsajátítható és sok rétű 3D-s látványtervező programot kerestem amivel nehézségek nélkül tudom bemutatni megrendelőink felé a készítendő bútorok látványtervét legyen szó lakáson vagy irodán belül bármiről. Ezt a KitchenDraw-ban már 4 éve megtaláltam és azóta napi rendszerességgel használom. A esetleges fennakadásokra azonnali segítséget tudnak adni telefonon, vagy akár online is!

Kérdések és válaszok

Kinek éri meg?

Napi szintű használat mellett kitűnő választás!

Van felső határa a használatnak?

Nincs! Annyit tervezel amennyit akarsz mindenféle időkorlát nélkül.

Az üzleti katalógusok elérése is korlátlan?

Több mint 640 katalógus érhető el weboldalunkon. A nagy általános katalógusainkat minden support díjat fizető ügyfelünk számára elérhetővé tesszük, azonban vannak olyan külföldi katalógusok, melyeket csak szerződött partnerek érhetnek el például a NOBILA katalógusát.

Mit foglal magába a support?

A program és a katalógusok karbantartását, verziókövetését. Ez nem kötelező azonban biztosítja, hogy mindig megkapd a legújabb fejlesztéseket, frissítéseket. Sőt az új katalógusokért sem kell külön díjakat fizetni.

Mennyibe kerül a support?

Havi 5.400 Ft + Áfa és ebben a díjban minden katalógusunk és a program frissítése is benne van. Ez nem kötelező. Amennyiben nem kéred, úgy a 12 alapkatalógussal használható a program megkötések nélkül. Például ekkor is van lehetőség egyedi textúrák használatára, SKP elemek importálására a több mint 4 milliós választékból.

Mi van az üzleti katalógusokban?

Általános Konyhai katalógus több mint 100 marásmintával, FOREST, GARDEROBE, Általános Irodai, Stilla étkező garnitúrák. Dekorációs katalógusok (nappali bútorok, lámpák, vázák, virágok, stb.). EGGER, KRONO, FALCO, KASTAMONU, KAINDL színválaszték folyamatos frissítéssel. Továbbá a külföldi katalógusok között is válogathatsz.