KD - VIRTUAL

Alap csomag

Alakítsd ki munkaállomásodat virtuális kulccsal!

KD - VIRTUAL

Időkorlát néküli verzió
115.000 Ft + Áfa* A teljes összeg 460.000 + Áfa 4 havi részletre bontva
  • Időkorlát nélküli használat
  • Részletfizetés
  • Folyamatos katalógus hozzáférés
  • Tervek biztonsági mentése felhőbe
  • Gyors segítség távoli eléréssel​
  • Könnyű, hatékony kezelhetőség
  • Automatikus adatszinkronizálás
Hosszútávra

Új munkaállomás virtuális kulccsal!

Kidolgoztunk egy új lehetőséget azoknak, akik időkorlát nélküli verziót szeretnének vásárolni, de nem szeretnének egy összegben fizetni. Ezért készítettünk egy virtuális kulcsot, majd 4 részre felosztottuk az árát.

Részletfizetés

4 havi részletben fizetheted ki a korlátlan verzió díját

Nincs időkorlát

Annyit tervezel, amennyit akarsz, mostantól nem számít a számláló!

Support

4.000 + Áfa/ hó díjért megkapod az összes frissítést és VIP supportot.

Ügyfél vélemények

A KitchenDraw program segítségével a vevővel közösen állítjuk össze a megálmodott konyhát. A program lehetővé teszi, hogy egyedi méretekben és színekben is gondolkozzunk, és a végterméket, akár fotorealisztikus minőségben is meg tudjuk mutatni a vevőknek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a programot, akik szeretnék a kiadott árajánlataikból a lehető legtöbb megrendelést elérni és azoknak, akik egy professzionális szolgáltatással akarják kínálatukat bővíteni.
A program kezelését rövid időn belül el tudtuk sajátítani, amiben a kézi- könyv és a videók nagy segítségünkre voltak. A katalógusoknak köszönhetően nagyon gyorsan el lehet készíteni a látványterveket, és a módosítások szintén gyorsan és könnyen eszközölhetők. Amennyiben mégis elakadnánk, úgy mindig kész- ségesen segítenek akár telefonon keresztül, akár online, bármilyen kérdésről is legyen szó a programmal kapcsolatban. A KitchenDraw-t így már hosszú évek óta, örömmel használjuk!
Bútorkészítőként egy könnyen elsajátítható és sok rétű 3D-s látványtervező programot kerestem amivel nehézségek nélkül tudom bemutatni megrendelőink felé a készítendő bútorok látványtervét legyen szó lakáson vagy irodán belül bármiről. Ezt a KitchenDraw-ban már 4 éve megtaláltam és azóta napi rendszerességgel használom. A esetleges fennakadásokra azonnali segítséget tudnak adni telefonon, vagy akár online is!

Kérdések és válaszok

Kinek éri meg?

Aki a programot nem csak néhány hétig akarja intenzíven használni, annak megéri. A részletek kifizetése után csak 5.200 + Áfa havi díj (választható).

Van felső határa a havi használatnak?

Nincs!

Mi történik megrendeléskor?

Visszaigazoljuk megrendelésedet.
Kiállítunk egy díjbekérőt, melyet azonnal elküldünk.
A kifizetést követően megrendelésedet 1 munkanapon belül teljesítjük.

Mit foglal magába a support?

A program és a katalógusok karbantartását, verziókövetését. Ez nem kötelező azonban biztosítja, hogy mindig megkapd a legújabb fejlesztéseket, frissítéseket. Sőt az új általános katalógusokért sem kell külön díjat fizetni.

A részletfizetés alatt is hozzáférek az üzleti katalógusokhoz?

Igen! És azt gondoljuk, hogy programunkkal és az üzleti katalógusok használatával a részlet többszörösét fogod megkeresni!

Mi történik, az utolsó részlet befizetése után?

Kiállítjuk a végszámlát és amennyiben igényled, úgy folyamatossá tesszük az üzleti katalógusokhoz a hozzáférést.

Mi van az üzleti katalógusokban?

Általános Konyhai katalógus több mint 100 marásmintával, FOREST, GARDEROBE, Általános Irodai, Stilla étkező garnitúrák. Dekorációs katalógusok (nappali bútorok, lámpák, vázák, virágok, stb.). EGGER, KRONO, FALCO, KASTAMONU, KAINDL színválaszték folyamatos frissítéssel. Továbbá a külföldi katalógusok között is válogathatsz.

Az összes katalógust letölthetem ?

Több mint 640 katalógus érhető el weboldalunkon. A nagy általános katalógusainkat minden support díjat fizető ügyfelünk számára elérhetővé tesszük, azonban vannak olyan külföldi katalógusok, melyeke csak szerződött partnerek érhetnek el például a NOBILA katalógusát.